UCISĂ DE COCA-COLA?

In jos

UCISĂ DE COCA-COLA?

Mesaj  absolutep0wer la data de Vin Apr 20, 2012 7:03 pm

O femeie a murit după ce a consumat zilnic 4 sticle mari de Coca Cola timp de 8 ani. Ea a lăsat în urmă 8 copii, ce vor fi crescuți de partenerul ei de viață.Natasha Harris a murit la vârsta de 30 de ani în locuința sa.Femeia era dependentă de Coca-Cola și "își pierdea mințile" dacă nu dispunea de băutura respectivă în fiecare zi.
Partenerul ei de viață, Christopher Hodgkinson, a mărturisit că Natasha consuma zilnic cel puțin 10 litri de Coca Cola: "Cumpăram 4 sticle de 2.5 litri de Cola în fiecare zi pentru Natasha. Primul lucru pe care îl făcea dimineața era să bea Cola și își încheia ziua cu un pahar de Cola în pat", a declarat Hodgkinson.


Bărbatul susține că nu a știut că respectiva băutură poate fi dăunătoare sănătății, dar că este convins acum că Natasha a fost omorâtă de Coca-Cola. "Nu m-am gândit niciodată că ar putea să îi facă rău. E ca și cum ai bea apă. Nu m-am gândit că o băutură te poate ucide. A băut o grămadă de Coca-Cola în ultimii șapte sau opt ani", a precizat el.
Lui Christopher i s-a spus că femeia ar fi murit în urma unui anevrism aortic cauzat de consumul mare de Coca-Cola. Investigațiile medicale au arătat că decesul ar fi fost provocat de o disfuncție cardiacă.
Autopsia nu a stabilit cauza decesului, survenit în 2010.
Reprezentanții companiei producătoare de băuturi răcoritoare au declarat că la patru luni după moartea femeii au fost nevoiți să angajeze agenți de securitate pentru angajați, deoarece partenerul de viață al femeii îi amenința cu moartea.

absolutep0wer

Mesaje : 120
Data de înscriere : 11/04/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum