Wikileaks: „In județul Vaslui exista fabrici secrete unde se munceste pe ascuns!”

In jos

Wikileaks: „In județul Vaslui exista fabrici secrete unde se munceste pe ascuns!”

Mesaj  absolutep0wer la data de Joi Mar 08, 2012 1:51 am

Site-ul Wikileaks a publicat informații strict secrete conform cărora în județul Vaslui ar exista anumite baze secrete de lucru, adevărate buncăre îngropate în pământ în care câteva sute de vasluieni muncesc pe ascuns.
Julian Assange ne explică: „Este vorba de niște hale imense, de sute de metri pătrați, în care vasluienii excentrici muncesc pe rupte, de dimineața până seara. De la suprafață nu se vede absolut nimic, pentru că aceste fabrici sunt acoperite cu niște cârciumi, pline ochi cu bețivi din sat. Nimic nu te face să bănuiești că sub aceste spelunci există oameni care muncesc și zece ore pe zi, fără să se plângă și fără să bea alcool.”

Locația exactă a acestor fabrici nu a fost însă divulgată de Wikileaks, de teama urmărilor. „Dacă vasluienii află unde sunt aceste fabrici vor năvăli acolo câtă frunză câtă iarbă, ca să vadă și ei cum arată oamenii care muncesc. Mai mult, există pericolul ca vasluienii care pătrund în buncăre să înceapă să stea degeaba pe lângă oamenii care muncesc, contaminându-i.”

absolutep0wer

Mesaje : 120
Data de înscriere : 11/04/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum