Vrei să iei prânzul cu Julian Assange?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Vrei să iei prânzul cu Julian Assange?

Mesaj  absolutep0wer la data de Joi Iun 16, 2011 3:22 am

WikiLeaks, specializat în publicarea de documente secrete, a scos la licitație un prânz cu fondatorul său, Julian Assange, în scopul de a strânge fonduri pentru activitatea sa pe Internet.
Opt locuri sunt în joc de luni pentru acest prânz într-unul dintre "cele mai bune restaurante din Londra", potrivit site-ului american eBay.
Miercuri după-amiază, principala licitație era de 700 de euro (1.000 de dolari), eBay promițând că suma totală din vânzare va reveni WikiLeaks.
Prânzul va avea loc de la 12.00 la 15.00, sâmbătă 2 iulie, și va fi urmat de o discuție publică între Assange și filosoful sloven Slavoj Zizek pe tema impactului WikiLeaks.
Assange se va întoarce apoi în vila situată la 200 de kilometri nord-est de Londra în care este consemnat la domiciliu de la eliberarea sa pe cauțiune în decembrie, în așteptarea unei decizii finale a justiției britanice privind eventuala sa extrădare în Suedia, unde este acuzat de agresiuni sexuale.
Justiția britanică va analiza la 12 și 13 iulie apelul său împotriva extrădării, care a fost validat în februarie.
Assange, de naționalitate australiană, a negat permanent faptele de care este acuzat. Susținătorii lui afirmă că acesta este victima unui complot după divulgarea, de către WikiLeaks, a unor documente oficiale și secrete, care au deranjat Washingtonul și numeroase alte capitale.

absolutep0wer

Mesaje : 120
Data de înscriere : 11/04/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum