Vrei să iei prânzul cu Julian Assange?

In jos

Vrei să iei prânzul cu Julian Assange?

Mesaj  absolutep0wer la data de Joi Iun 16, 2011 3:22 am

WikiLeaks, specializat în publicarea de documente secrete, a scos la licitație un prânz cu fondatorul său, Julian Assange, în scopul de a strânge fonduri pentru activitatea sa pe Internet.
Opt locuri sunt în joc de luni pentru acest prânz într-unul dintre "cele mai bune restaurante din Londra", potrivit site-ului american eBay.
Miercuri după-amiază, principala licitație era de 700 de euro (1.000 de dolari), eBay promițând că suma totală din vânzare va reveni WikiLeaks.
Prânzul va avea loc de la 12.00 la 15.00, sâmbătă 2 iulie, și va fi urmat de o discuție publică între Assange și filosoful sloven Slavoj Zizek pe tema impactului WikiLeaks.
Assange se va întoarce apoi în vila situată la 200 de kilometri nord-est de Londra în care este consemnat la domiciliu de la eliberarea sa pe cauțiune în decembrie, în așteptarea unei decizii finale a justiției britanice privind eventuala sa extrădare în Suedia, unde este acuzat de agresiuni sexuale.
Justiția britanică va analiza la 12 și 13 iulie apelul său împotriva extrădării, care a fost validat în februarie.
Assange, de naționalitate australiană, a negat permanent faptele de care este acuzat. Susținătorii lui afirmă că acesta este victima unui complot după divulgarea, de către WikiLeaks, a unor documente oficiale și secrete, care au deranjat Washingtonul și numeroase alte capitale.

absolutep0wer

Mesaje : 120
Data de înscriere : 11/04/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum